vrijdag 3 juli 2015

This is a picture of our gardenboy.
His wife likes to spend money and he has difficulties to save money and spend it wisely. We have talked with him about the African money map from Crown.
He made a box to save money, he will save it and in the future will open the box and use the money for; starting a business or some other improvements for his family.
On the box he wrote: Everything we do, is for God. And then the names of him, his wife and his child.
It is great to see how he is practicing the topic of saving, besides this he is a great help for us. Last week we had a conference again and he is helping with cooking and we can trust him in everything in and around the house. Praise God for people like him.


Dit is een foto of onze tuinman.
Zijn vrouw houd er van om geld uit te geven en hij heeft ook moeite om geld te sparen en wijs te besteden. We hebben met hem gepraat over  de African Money Map van Crown.
Hij heeft een box gemaakt om geld in te sparen, in de toekomst zal hij op een dag de box open maken en het geld gebruiken om een onderneming te starten of investeren om zijn gezin verder te helpen.
Op de box heeft hij geschreven: alles wat we doen doen is voor God. Ook staat er zijn naam, en van zijn vrouw en van zijn kind.
Het is mooi om te zien hoe hij het onderwerp sparen in praktijk brengt. Vorige week hadden we een conferentie en hij helpt dan met eten koken. We kunnen hem vertrouwen in alles in en om het huis.

Prijs God voor mensen zoals hij. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten