zaterdag 27 december 2014

Beste Lezer.
Foundations for Farming (FfF)is een landbouwmethode die in Afrika ontwikkeld is en impact maakt om armoede te bestrijden. Vanuit Zimbabwe gaat de kennis de wereld over. Vanuit Nederland zijn er verscheidene mensen die met deze methode werken. Graag zouden we in Nederland de fundering van FfF uitbreiden om zo elkaar tot dienst te zijn. Daarom hebben we het initiatief genomen om een dag te organiseren om: kennis te delen, van elkaar te leren en u te dienen.
Voor wie is deze dag bedoeld?
Iedereen die interesse heeft in een landbouwmethode die uit Afrika komt. Iets heeft met de armoede in de derde wereld of gewoon geleid word door God om te komen. Zendings-organisaties, kandidaat zendelingen, missie werkers, ngo's, en iedereen die er over denkt wat hij/zij kan doen in de derde wereld om anderen te dienen.
Stuur deze uitnodiging gerust door naar andere mensen waarvan u weet dat zij interesse hebben in dit onderwerp.
In de bijlage meer info over de plaats, programma, opgave en sprekers.
De dag is op 10 januari 2015
Wie zijn de initiatief nemers:
Wij zijn Johannes en Marieke Bos, we wonen en werken sinds 2007 in Malawi en zijn nu tijdelijk op verlof in Nederland. we hopen DV. 14 januari weer te vertrekken. We zijn enthousiast over FfF en hopen meer bekendheid te geven over deze methode. We zijn drie maal in Zimbabwe geweest en hebben willen graag ons steentje bijdragen aan de ontwikkelingen van FfF.
We hopen u/ jou te ontmoeten.
Hartelijke groet,
Johannes en Marieke Bos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten